Selamun Aleykum Değerli Üyelerimiz ;
Sitemizi Allah C.C ın izni ile insanlığa faydalı olabilmek,unutulan değerlerin hatırlanmasında bir nebze katkımız olur düşüncesi ile açmış bulunmaktayız.
Site Yönetimi Olarak ;Bu amaca ulaşmak için bazı kurallara uyulması gerektiğini düşünmekteyiz.
Sitemizin Forum Kuralları :
2- Konu açmış gözükmek için konu açılması yasaktır.Başka sitelerde yer alan konuları kopyala yapıştır yöntemi ile sitemize taşımak ve gereksiz kirlilik yapmak yasaktır.
3- Bir kullanıcının günlük konu açma limiti 5 adettir. Kurallara uymak kaidesi ile istenildiği kadar cevap yazılabilir.
4- Sadece ifadeler ile cevap vermek, alakasız mesajlar yazmak yasaktır.
5- Forumumuz geyik yapma yeri değil,değerli bilgilerin paylaşılacağı bir alandır.Bu nedenden ötürü günlük hayattaki arkadaşlarımız ile olan sohbetlerimizi foruma taşımak yasaktır.
6- Özel Mesajlaşma sisteminden üyelerimizi rahatsız etmek yasaktır.Bu ve benzeri durumlarla karşılaşıldığı takdirde görevlilere bildirmeniz rica olunur.
7- Çok büyük Karakterli yazılar yazmak, forumun düzenini bozmak yasaktır.
8- Yazdığınız Yazıların mutlaka kaynakları yazılmalıdır. Kaynağına ulaşılamadı ise bu husus belirtilmelidir.
9- Site yönetiminden izin alınmadan sitemizde başka sitelerin tanıtımı kesinlikle yasaktır.
Yukarıda belirtilen hususlara uyulmaması durumunda site görevlileri, ilgili mesajları silme, düzenleme, üyeliği dondurma yada siteden uzaklaştırma hakkına sahiptir.
Kurallara Uyulması durumunda daha hoş bir forum yapısına sahip olunacağını düşünmekteyiz.
Sizlerinde bu kurallara uyarak bizlere yardımcı olmanızı rica ediyoruz.
Hoşçakalın
_________________ Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye ---- Mevlana
Reklam Servisi
Tarih:
01/01/2007
Lütfen Forum Kurallarina Uyunuz
Lütfen Site Içerigine Aykiri Reklamlari Site Yönetimine Bildiriniz
Sonraki başlık Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız