TAVUKLU KAPAMA


Et İle Yapılan Yemeklerin Tarifleri

Moderatörler: Ertugrul, ucharfbesnokta

TAVUKLU KAPAMA

Mesajgönderen TuAnA » 08 Nis 2008, 10:35



Resim

Malzemeler :
* Yarım kilo tavuk eti,
* 2 çorba kaşığı sıvıyağ,
* 10 adet arpacık soğan,
* 3 adet domates,
* Yarım demet maydonoz,
* 1 tatlı kaşığı sirke,
* Yarım çay kaşığı kimyon,tuz,
* Karabiber,
* Yarım su bardağı su.


Hazırlanışı :
Tencereye kuşbaşı doğranmış tavuk etini ve baharatları koyup iyice harmanlayın.Üzerine arpacık soğanı.küp halinde doğranmış domatesleri,ince kıyılmış maydonozu ve suyu ekleyip 30 dk. pişirin.Sıcak servis yapın.
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 1165
Kayıt: 06 Şub 2007, 00:00
Konum: SULTANAHMET

Reklam

Dön Et Yemekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir