eee herhalde kimse kalmadı oomadı şimdi siz çagrınca ben gelmeye çalışıyom oldummu hatta geliyom ama siz nerdesiniz eyyy islamı yaşam ailesi mesajlarıma iletilerime cevap verin beni hoşnut edin sevindirin yanlız bırakmayın sizleri seviyorum ama sizler olmuyunca sanki bana bişeyler oluyo kendimi suçlu gibi hissediyom ne olduda gelmiyo kjimse kimse yok size karşı bi hatamı yaptım üzdümmü sıktımmı rahatsızmı ettim söyleyin ama ne olur banahakınızı helal edin benden rahatsız olmayın sıkılmayın benden dolayı üzülmeyin sadece ben si,zleri sevindirmek sizlerin bir neşesi olmak neşelendirmek sizlereln beraber mutlu olmak huzurlu olmak ama sizler olmayınca olmuyo be bu hayat gitmiyo be bu düzen nedelim ki kaldım yine yanlız aglarım ben duramam daha burada mademki kimse kalmadı bende gideyim bari heyyyyy umutlu kafkef sırr karbeyaz melek dilfuruz gülferi zulal medcezir hakandindir gülyüzlüm tuananur tuana sera krıstal ensar berzah vede ismini syamadıhgım daha nicesi nerdesiniz hey cemagati müslimin beni duyan yokmi ya

gelin artık bu yanan gönlün kalbin sesine derman olun nerdesiniz ey cemagati müslimin kalmadımı kimse neyse bengideyim umarım bu sesimi duyan çokk,işi olacaktır ama hep ben gittikten sonra oluyo nedecez şimdi neysa allaha emanet olun k.i.b.
siz beni unuta bilirsiniz ben sizleri ne duamada need zihnimde unutabilirim allah razı olsun her şey gönlünüzce kalsın amin