Uyanışmı? o nasıl oluyor ?
Uyuyarak tabiki amca sen iyimisin bir uyanış diyorsun bir uyanmaktan bahsediyorsun birde uyuyarak diyordun kafam karıştı
Evlat kafan nekadar çabuk karışıyor bir düşün rüya nezaman görülür nezaman biter.Kendini rüyaya kaptırmak insana ne kazandırır heleki alelade bir rüya için sabahki hayatı yaşamamak senin kafanı hiç karıştırmazmı
açıklasana amca şunu bana. Bak hayat sonu gelecek bir dönem ama insan dünya yaşantısından sonra çürüyüp gidecek bir varlıkmı yani hepsi bu kadarmı sence bu yaradana bir saygısızlık değilmi böyle mükemmel bir vucud içinde milyonlarca mucizevi oluşum bir kaç yıllık dünya içinmi yaratılmış yalnızca
Amca tamamda rüya ile gerçek
Tamam evlat işte oraya geliyoruz.Bir rüya görüyorsun mesela uçuyorsun hiç yüzme bilmediğin halde yüzüyorsun sonra birden uyanıyorsun.Hepsi rüyada kalıyor eeeeee ne olacak şimdi sana bir faydası varmı bütün bunların
Tamamda amca ben rüyayı yaşamaya çalışmıyorumki.Bak burada anlaşalım ben hayatı yaşamaya uğraşıyorum.
Nasıl?
Nasılmı çalışıyorum yiyip içiyorum çevremdekilerle iletişim halindeyim,başka ne yapabilirimki.
Rüyadan sonrasına hazırlık evlat hiç bunu düşündünmü?
Bak yine rüya diyordun hayat gerçek.
Neye göre gerçek?
Ya amca şimdi delireceğim herşey gerçek.
Herşey gerçek değil evlat gerçek olan yalnızca ruh ve ebedi olacak ahiret
bu el ayak bu göz dudak dünyada gerçekliği kazanman için sana verilen emanetler yavrum onları kullanma kılavuzuna göre kullanırsan o zaman çalışır vede gerçek kimlik sahibi olurlar.