İTİRAF KÖŞESİ İŞTE BENİM BİTİİĞİM AN BU ANDIR ! : Fıkra, Mizah Bölümü

İTİRAF KÖŞESİ İŞTE BENİM BİTİİĞİM AN BU ANDIR !

Bir Parça Tebessüme Ne Dersiniz ?

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah

• Reklam

İTİRAF KÖŞESİ İŞTE BENİM BİTİİĞİM AN BU ANDIR !

İleti CANAY » 04 Arl 2006, 22:30

İTİRAF KÖŞESİ
İŞTE BENİM BİTİİĞİM AN BU ANDIR !

HAYATINIZDA GEÇEN OLAYLAR EN İLGİNÇ EN KOMİK EN SIRADAN OLAYLAR BURAYA ! ! !

İLK BENDEN BAŞLIYORUM . . .

s.döneminde kamu personeline ilk günüm işte tanışma merasimleri vs vs ilk gün kimseyi tanımıyosun iş hakkında sadece yüzeysel bir bilgin var okulda öğrenilenlerle iş ortamındakiler çok farkılı muhsabe ilgi alanı olanlar anlarlar neyse kadının biri geldi bankonun önüne iyi günler vs vs kadın başladı konut krdsi almak istiyorum yardımcı olabilirsiniz önümde bir sürü evraklar var verdim onlardan bitansini verdiğim evrak yediemin ve dışarı çıkmaması gereken bir evrak kadın aldı gitti bir hafta sonra tekrar geldi yavrum dedi ben bişey anlamadım müdürünüz nerde alaaahhhh yandım dedim gelin teyze .... daha indirimli konut anlaşmalarımız var hemen elinden aldım yediemin dosyasını ve rahatladım neyse teyzenin işlemlerini tamamladım onunla ilgilendim ve bitii eğer müdür duysadı sonum olurdu ! ! !İŞTE BENİM BİTİİĞİM AN BU ANDIR !
Kullanıcı avatarı
CANAY
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti irena » 13 Mar 2007, 19:42

orta okul son sınıftaydım.kurban bayramının 3. günü ve biz halamlara gitmiştik..benden 2 yaş küçük kuzenimle salona girip telefonla birilerini arayıp işletiyorduk.aniden içeri halamın oğlu girince elimizdede telefonu görünce siz ne yapıyosunuz burda dedi bizde korkudan vallahi biz birşey yapmıyoruz birisi bizi arayıp arayıp duruyor dedik.o ara halamın kızının çıktığı biri vardı abisi sandıki o çocuk arıyor birden ev halkı ayaklandı kuzenime bağırdılar senin konuştuğun çocukmu arıyor yoksa diye kızı bir güzel azarladılar vede ağlattılar..ondan sonra ortalık berbat şekilde karıştı biz hemen arabaya binip eve gittik..olan zavallı halamın kızına olmuştu ailenin baya tadı tuzu bozulmuştu.. ona busene bu olayın gerçek yüzünü anlatıp helallik istedim ama zaten geçmiş gitmiş olduğu için pek umursamadı..sadece güldü...o an bilselerdiki biz yaptık bittiğimiz an o an olurdu sanırım...ama halamın kızının bittiği an odur heralde.(o günler için konuşuyorum tabi)
Kullanıcı avatarı
irena
Özel Üye
Özel Üye

İleti DeRyA » 14 Mar 2007, 12:07

vay vayy ne güsel olmuş bu köşee daha neler olmuş bakalım

[ img ]
EY SEVGİLİ! Åžimdilik aÅŸk bana, güzellik sana nasib olmuÅŸ, bilmiÅŸ ol ki bunlar bize ِdünç verilmiÅŸtir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aÅŸk benim  
Kullanıcı avatarı
DeRyA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İleti mfokdem » 21 Mar 2007, 13:35

ortaokuldaydım fen bilgisi dersinde arkadaşımla kağıtları değiştirmiştirk. A ve B li oluyordu. sorularımız farklı oluyordu. kopya çekilmesin vs diye. arkadşım da ben de çok çalışkandık. birbirimizin yapamadığı soruları yapmak için kağıtları değiştiriyorduk. neyse kağıtları değiştirdik. arkadaşımın adı murat benim de mehmet. sınavlar okunuyor. arkadaşımın soyismini veremyeceğim ama konunun anlaşılması için öz olsun. benim numaram 1279 onun ki 1565 idi. hoca okuyor murat öz 1279 84 aldın. murat öz 1565 90 puan alın . o an işte bitmiştim. fakat hoca es geçti.
Kullanıcı avatarı
mfokdem
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kizilcik » 21 Mar 2007, 18:29

mfokdem harikasınız yaa hocanın aklı bulanık tabii :lol: :lol: Allah'tan çakmamış yoksa ayıklayın pirincin taşını :lol:
canay kardeşim senin olayında hiç fena deilmiş hani koptum yaa.nası çekmişsindir o teyzenin elinden kağıdı,hayal ettikçe bi hoş oluyorum.ilahi siz adamı güldürürsünüz. :D
Kullanıcı avatarı
kizilcik
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mfokdem » 23 Mar 2007, 18:16

tüm sınıf kopmuştu gülmekten ama o gün baya bi korkmuştum. hadi o neyse de üniversitede 1. sınıfta kompozisyon dersinden bi de kopya çekmiştim. hem de hocanın kendi kitabından. adam milliyetçi idi. konumuz milli dil ve milli kültür mü ne öle bişeydi. kitapta da dil ve kültür ilişkisi vardı. aynısını yazdım. sadece son kısımda bi düşünürün sözü aklımdaydı onu aklımdan yazdım fakat karıştırmışım.... 85 aldım.. işin korkunç tarafı yakalansaydım 6 ay uzaklaştırma cezası . 4 kız öğrenciden 2 si kopa yüüzünden 6 ay ceza sldıydı. 2 si de kavgadanda dolayı :)
Kullanıcı avatarı
mfokdem
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

İleti zumra » 24 Mar 2007, 20:31

şimdi ne kadar yakışcak abna bilmiyorum ama madem böyle bişey yapıldı bende ekleyeyim.
mahallemizdeki fırında abim bi dönem çalışmıştı. fırının minibüsü ile sağa sola ekmek dağıtıyodu. bi akşam eve geliyorum vıııın diye abim minibüsle yanımdan geçti gitti. bak sen dedim kardeşini görürüsünde almazsın hee. bende hızlı adımlarla fırının önüne kadar geldim. abim arabadan inmeden arabanın arkasına geçtim ve hazır vaziyette bekliyorum. çocukluğumuzdan beri aramızda bi korkutma alışkanlığımız var. biri diğerini korkutsunda nasıl olursa olsun :D
neys eben arabanın arkasındayım. duyuyorum abim arabadan indi kapıyı kapattı ve tam önüme kadar geldi. bend eonu korkutayım diye ellerimi kaldırıp hıııı diye bi korkutma sesi de çıkararrak :D birden önüne atladım. işte benimde bittiğim an o andır.
gelen abim değil elin adamıymış. her minübüsteki senin abinmi. sonra başladım gülmeye zar zor pardon diyebildim sadece. :D
Kullanıcı avatarı
zumra
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

İleti irena » 24 Mar 2007, 22:59

:D :D :D ne kadar mahcup olunacak bir durum olmuş...güldüm ama başıma gelmez inşallah(amin)
Kullanıcı avatarı
irena
Özel Üye
Özel Üye

İleti gulyaprak » 25 Mar 2007, 17:42

Arkadaşlar cok güzel paylaşımlar anılar olmuş cok komikti inanın.ya bazen öyle zor durumlarda kalıyoruz ki ne yapsakta bir kurtuluş yolu bulabilsek diye caresiz kalıyoruz rabbim caresiz koymasın.birazda kendimiz hazırlıyoruz ortamı aslına bakılırsa..rabbim hepinizden razı olsun.
Kullanıcı avatarı
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu