Dinle beni yüreğim... : Edebiyat

Dinle beni yüreğim...

Edebi Metinlerimizi ve Denemelerimizi Paylaşalım.

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah

• Reklam

Dinle beni yüreğim...

İleti CANAY » 04 Arl 2006, 22:39

Dinle beni yüreğim...

Sadece ve sessizce dinle....
ve selam et yüreğim...
sevdaya aÅŸka dair ne varsa hepsine selam et. ........
Bir yalvarışla çıkmıştık yola biz...bir haykırışla...umutlarımızı anlatmıştık susayan gönüllere.....biz sevdanın esiriydik yüreğim....biz aşk askeriydik...
Şimdi bir köşede bükükse boynumuz...ağlıyosak hala,incilmişsek yine toparlanma zamanı yüreğim....bu yolda acının adını GÜL koyduk biz....zehirin adını BAL koyduk biz....itselerde, herkesi DOST bildik biz....bilelim yüreğim hep böyle bilelim biz...

Dertlere siper olma zamanı,gönüllerde sevda olma zamanı..yüreğim kışın bahar olma zamanı....hadi bir umut yine...kalkalım ayağa..hadi silelim gözyaşlarımızı...kimse görmesin bilmesin ağladığımızı...dostumuz olan geceyi bekleyelim yüreğim....vede bizi yalnız bırakmayan yıldızlarımızı..onları dost seçtik biz kendimize...çünkü hem çok uzaktırlar hemde çok yakındırlar...vede ışıklarıyla geceyi ne güzel aydınlatırlar...örtsün yüreğim gece bütün yaralarımızı....saklasın bizim gözyaşlarımızı.....elimizi kaldırdık ya semaya biz....UNUTMA yüreğim biz istedik AŞIK olmayı RABBİMİZDEN...biz istedik dertleri can-ı gönülden...gelsin dedik...sevginin fedakarlığı olacakdı elbet....
Umut hayalimiz olsun..sevdamız sermayemiz olsun...gözlerimiz ışığımız olsun...sözümüz özümüz olsun...halimiz aşkımız olsun...benliğimiz HAK ESİRİ olsun.....güneşimiz rüyamız olsun....ve bir gün öldüğümüzde ADIMIZ AŞIK KONSUN.....
hep diyorum ve hep diyeceğim yüreğim sanma AŞK kolay değildir....AŞIKLAR DİYARINA varmak kolay değildir...bedelde herşeyi ister....AŞIKLAR kendilerini düşünmezlerdi kendileri yoktiki zaten onlar hiç buraya ait olmadılarki....onların yaşadığı acıları yaşamadan bu yolda sana yol yok yüreğim..yol yok.....

ve yüreğim yine gitme zamanı.

EDEBİ METİNLERDEN ....
Kullanıcı avatarı
CANAY
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gulyaprak » 16 Arl 2006, 12:21

Dertlere siper olma zamanı,gönüllerde sevda olma zamanı...
ya okuyunca hüzünledim.beni derinden sarsttı ne güzel bir yazı ya tam insanın icine tesir eden.ok gibi vuran ellerine saglık
Kullanıcı avatarı
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu

İleti Berzah » 16 Arl 2006, 20:06

çok güzel bir paylaşım eline sağlık...
güzel bir yazı...çok beğendim...
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

İleti CANAY » 11 Mar 2007, 17:28

ALLAH RAZI OLSUN...
Kullanıcı avatarı
CANAY
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti DeRyA » 12 Mar 2007, 12:03

Dinle beni yüreğim...

Sadece ve sessizce dinle....
ve selam et yüreğim...
sevdaya aÅŸka dair ne varsa hepsine selam et. ........

yüreginize saglık.....
EY SEVGİLİ! Åžimdilik aÅŸk bana, güzellik sana nasib olmuÅŸ, bilmiÅŸ ol ki bunlar bize ِdünç verilmiÅŸtir. Yoksa ne o güzellik senindir, ne de bu aÅŸk benim  
Kullanıcı avatarı
DeRyA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

• Reklam

Edebiyat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir