EV KEBABI


Et İle Yapılan Yemeklerin Tarifleri

Moderatörler: Ertugrul, ucharfbesnokta

EV KEBABI

Mesajgönderen ravda42 » 20 Eyl 2007, 20:53



Ev kebabı ( 4 kişilik )



Malzemeler :
750 gram yağsız kuzu eti
2 su bardağı süzme yoğurt
4 küçük pide
4 kaşık tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber




Hazırlanışı:

Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin.

Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın.
ravda42
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 113
Kayıt: 05 Eyl 2007, 23:00

Reklam

Dön Et Yemekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir