RAMAZAN KIYMASI


Et İle Yapılan Yemeklerin Tarifleri

Moderatörler: Ertugrul, ucharfbesnokta

RAMAZAN KIYMASI

Mesajgönderen TuAnA » 28 Eyl 2007, 08:56



Resim

Malzemeler
500 gr orta yağlı kıyma
400 gr ince kıyılmış ıspanak
Yarım demet maydanoz
2 yemek kaşığı margarin
Yeteri kadar tuz, karabiber
1 yemek kaşığı salça
2 adet domates (kabukları soyulmuş doğranmış)
1 Büyük çentilmiş soğan
Üzeri için: 4 adet yumurta


Yemeğin Yapılışı
Yayvan bir tencereye soğanı ve yağı koyup kavurun. İçine kıymayı ilave edin. Salça ile domatesi birlikte pişirin. Maydanoz ve ıspanağı ilave edin. Tuzunu ve baharatını ekleyip ağzını kapatın.
Suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine çırpılmış yumurta ekleyin. Kapağını kapatın. Sıcak olarak servise sunun.

AFIYET OLSUN...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 1165
Kayıt: 06 Şub 2007, 00:00
Konum: SULTANAHMET

Reklam

Dön Et Yemekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir