teşekkür : Tanışma Bölümümüz

teşekkür

Yeni Üye Olan Arkaşlarımızın Kendilerini Tanıtarak Ailemize Katılım Noktası
  • Reklam

teşekkür

İleti sevecen » 06 Oca 2007, 23:24

sitenizi beğendim ve üye oldum. çok güzel konu başlıkları var inş herkes faydalanır diyorum ve kuruculara teşekkür ediyorum
Kullanıcı avatarı
sevecen
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Med_Cezir » 06 Oca 2007, 23:32

Aramıza hoş geldiniz. sitemizi begenmenize sevindim. inşallah tüm müslümanların faydalandıgı ders ler aldıgı bir site haline gelir zamanla.
Sizin üyeliginizde hayırlı olsun inşallah.
Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez !

Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
Kullanıcı avatarı
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu

İleti gulyaprak » 07 Oca 2007, 16:57

gercekten harika bir site oldu kurucularına bizlerde teşk ederiz sevgili kardeşim seninde paylaşımlarını bekleriz .selam ve duam ile
Kullanıcı avatarı
gulyaprak

İleti abu_hayat » 07 Oca 2007, 20:22

Selamün aleyküm. Gerçektende kirletilmiş bir zamanda yaşıyoruz ve bu zamana aydınlık olacak gerçek ve doğru ışıklara ihtiyacımız var. Özellikle internet gibi sınırsız imkanların elimizin altında bulunması bizleriçin bulunmaz bir fırsat,imkan.. Fakat bunu kötüye kullananlar oldukça ve bu kötüllüklere kananlar.. işte o zaman hayır olanşeyler şere dönüşüyor..

Allahın izniyle bu kötülüklerle birlikte savaşalım inşallah.. Bunu yapmanın en güzel yoluda düşünüyorumki bu tür faaliyetlere destek olmakta ... Doğru bilgileri, bildiklerimizi, bilmediklerimizi paylaşalım inşallah.. Sitemizle hep hayırlara vesile olmak duasıyla inşallah.. Allaha emanetsiniz..
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu