Kader... : Güncel Haberler

Kader...

Önemli Haberleri Tartıştığımız Alanımız

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah

• Reklam

Kader...

İleti irena » 26 Åžub 2007, 22:11

İskoçya'da yoksulmu yoksul Fleming adında bir çiftçi yaşardı.Birgün tarlada çalışırken bir çığlık duydu.Sesin geldiği yere koştuğunda ,bataklığa beline kadar batmış bir çocuk gördü.Çocuk bir yandan da avazı çıktığı kadar bağırıyor du.Çiftçi çocuğu bataklıktan çıkararak ölümden kurtardı.Ertesi gün çiftçinin evinin önüne gelen gösterişli arabadan şık giyimli bir aristokrat indi.Çiftçinin kurtardığı çocuğun babası olarak tanıttı kendini.

-oğlumu kurtardınız,size bunun karşılığını vermek istiyorum,dedi .Yoksul ve onurlu çiftçi:

-kabul edemem,diyerek ödülü geri çevirdi.Tam bu sırada kapıdan çiftçinin küçük oğlu göründü.

-Bu senin oÄŸlunmu?diye sordu adam.

-Evet dedi çiftçi gururla.Adam devam etti:

-Gel seninle bir anlaşma yapalım.Oğlunu bana ver,iyi bir eğitim almasını sağlayayım.Eğer karakteri babasına benzerse ilerde gurur duyacağın biri olur.

Bu konuşmalar sonunda çiftçinin oğlu aristokratın desteğinde iyi bir eğitim gördü.Aradan yıllar geçti.Çiftçi'nin oğlu londradaki ST.Mary's hospital tıp fakültesinden mezun oldu ve tüm dünyaya adını "penisilin" i bulan Sir Alexander Fleming olarak duyurdu.Bir süre sonra aristokratın oğlu zatürreye yakalandı ve onu penisilin kurtardı.!! Aristokratın adı LORD Randolp Churchill"di.... Oğlunun adı ise Sir winstonCHURCHİLL.Kurtaran doktor ,çiftçinin oğlu Sir Alexander Fleming'di....
Kullanıcı avatarı
irena
Özel Üye
Özel Üye