UYANIGA BAK!!
Uyanıkmı uyanık seyyar satıcıbır yerde tezgahını kurmus,etrafına bırcok ınsan toplanmıstı.içi su dolu bır sıseyı seyırcılere gostererek''hey mıllet!!bu ılactan kım bır tatlı kasıgı ıcerse omru uzar,bır kac asır sapasaglam yasar...mesela bana bakın ne kadar saglıklıyım degıl mı?bu ılactan bır tatlı kasıgı ıctım ve 300 yIldır yasıyorum''..dedı.adamın sozune hıcte ınanmayan bır seyırci,satıcının cıragına sordu;dogrumu dıyor_?gercekten bu kadar yaslımı_?cırak cvpladı: valla tam olarak bılmıyorum. cunku ıkıyuz yıldır ona cıraklık edıyorum:))))))))
.....................................................................................................................................
ALLAH SIZI SEVIYOR...
Adam super markette et almak ıcın gırdıgı sırada sabırla beklıyordu kı,kadın sıranın onune gecmek ıcın atıldı.kadının bu hareketı dıger musterılerın koro halınde gırıstıgı sozlu saldırılarla tenkıt edıldı,ancak kadında onlara aynı hıddetle cvb ferdı.ortamdakı atmosfer dayanılmaz bır hal alınca bırdenbıre bırısı bagırdı:''HANIM EFENDI ALLAH SIZI SEVIYOR'' INANILMAZDI...dıye olayı anlatıyor adam,''HERKESIN NEFRET DOLU OLDUGU ANDA BIRISI SEVGIDEN BAHSETMISTI.VE HEMEN O ANDA ,ORADA,SANKI SIHIRLI BIR DEGNEK DEGMIS GIBI OFKE BIRDEN YOK OLUVERDI..KADIN SIRANIN ARKASINA,DURMASI GEREKEN YERE GECTI VE DIGER MUSTERILER BU KADAR AGRESIF DAVRANDIKLARI ICIN OZUR DILEDILER''....
.........................................................................................................................................
6tanesı 10 ytl!!
adam hısımla fotorafcının kapısından ıcerı gırmıs.bas bas bagırmaya baslamıs:''bu yaptıgınız terbıyesızlıktır! hayatımda boyle bırsey gormedım!lutfen fotorafımı ındırın vıtrınden!!fotorafcı gayet sakın acıkıklamıs:''beyfendı!esınızle okadar gzl poz vermıssınız kı,bızde okadar gzl cekmısız kı, bu yuzden fotorafınızı buyutup vıtrıne koyduk!''adam bu defa ıyıce feryat etmeye baslamıs:ıyı, guzelde fotorafımın hemen ustunde''bunun gıbı 6 tanesı 10 yTL! nıye yazdınız))