Dua Dua yalvaralım... : Tanışma Bölümümüz

Dua Dua yalvaralım...

Yeni Üye Olan Arkaşlarımızın Kendilerini Tanıtarak Ailemize Katılım Noktası
  • Reklam

Dua Dua yalvaralım...

İleti isranur » 04 Tem 2008, 09:58

[size=12]Yaratan Yüce Rabbimiz Sana Hamd-ü senalar olsun...[/size]
Allahümme Salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammed ve Sellim.

ALLAHIM, lütfet ki gittiğimiz heryere barış götürelim; bölücü değil,bağdaştırıcı,birleştirici olabilelim.Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik,kuşku olan yere inanç,ümitsizlik olan yere ümit,karanlık olan yara aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç seçici olmayı bize lütfet Ya Rabbi.
Kusurları gören değil,kusurları örtenlerden; teselli arayanlar değil,teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil,anlayış gösterenlerden;
yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil,sevenlerden olmazı nasip et.
Yağmur gibi hiçbirşey ayort etmeyip aktığı; heryere canlılık bahşedenlerden,güneş gibi hiçbirşey ayırt etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan,toprak gibi herşey üstüne bastığı halde hiçbirşeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden olmayı bıze lütfet.
ALLAHIM, bizleri sana tevekkül edip önül bağlayanlardan eyle.Bizler fakir kullarınız, sen bizi zengin kıl. Bizler zayıflarız, sen bizi kuvvetlendir.Bizler günahkarız sen bizi bağışla.Bizi razı olduğun din üzerine sabit kıl.
Ey her garibin sahibi, benim hem dünyada hem ahirette dert ortağım sensin.Canımı müslüman olduğum halde al, ıslah eyle.Dert ve şikayetlerin son durağı,isteklerin de gayesi ensin.
Sen şu isteklinin gözyaşına merhamet et.Rabbim sen yegane sahip iken ben kime sığınayım.
ALLAHIM, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et.Sana olan ibadetlerimiz ile bizi diri eyle.
Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terketme,acizliğime merhemet et.Fakirlik ve perişanlğıma acı,bize layık olduğumuz şekilde muamele etme.
ALLAHIM, azabından rızana,affına,senden yine sana sığınıyorum.Sen kendini yücelttiğn gibi ben seni yüceltemem.
ALLAHIM, doğu ve batıyı uzak tuttuğun gibi bizide günahlardan uzak tut.
ALLAHIM, bize bizimle günahlerımız arasında engel meydana getiren bir korku,cennete ulaştıracak bir itaat,dünya musibetlerini kolaylaştıracak bir inanç ver.
ALLAHIM, korkmayan kalpten,kabul edilmeyen duadan,doymayan nefisten,fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
ALLAHIM, bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle.
Boşa geçen ömürden,cimrilikten,fakirlikten sana sığınırım.
Sana ibadet etmede,sana şükretmede,seni zikretmede bizlere yardımcı ol.
ALLAHIM, sen affedicisin,affetmeyi seversin, bizleri de affet.
Ey evvellerin evveli, Ey ahirlerin ahiri, Ey sağlam kuvvet ve güç sahibi, Ey yarım talap edenlerin RAHMANI, Ey merhametlilerin merhametlisi,Ey semaların ve göklerin benzersiz mucidi, Ey CELEL VE İKRAM SAHİBİ, beni ateşten koru.
Ey AZİZ, Ey KERİM, RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM BENİ ŞEDİT AZAPTAN KURTAR.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA SEYYİDİNA MUHAMMED VE SELLİM.
dualarımızın kabulü için fatiha ala Rasulüna Salavat. AMİM AMİN AMİN.
Kullanıcı avatarı
isranur
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İleti BURSALIHOCA » 04 Tem 2008, 10:17

AMİN ÇOK GÜZEL DUA
DENDİMİ BİR YERİN ADINA TÜRK BELDESİ GÖZÜM ALBAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ
Kullanıcı avatarı
BURSALIHOCA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti islam_habercisi » 04 Tem 2008, 10:17

amin kardeim amin emegine saglık cok güzel bi dua
ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
Kullanıcı avatarı
islam_habercisi
Özel Üye
Özel Üye

• Reklam

Tanışma Bölümümüz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir