......
"Namazı kılarken sana, onu "kılınmaz" gösterdim, "sen kim, namaz kılmak kim!" edasıyla yolunu kestim, yokuşa sürdüm seni. En başından en sonuna koyarak çıtayı, gözünü korkuttum. oysa, "en sıradan" namazı bile hiç saymaya hakkım yok! Az şey misidr insanın suya sabuna değip abdest alması, işlerini ve telaşlarını askıya alıp seccadesinde dur/ul/ması? Az şey midir insanın önceliklerini sonraya atıp bedeninin her parçasıyla kul olduğunu anla(t)ması? kimin küçümsemeye hakkı var bir şehrin sağır duvarları arasında kendine kıble aramanı? Kimin azımsamaya haddi var ki kimsenin görmediği yerde en ince sızılarını ortaya dökmeni?
Azımsadım yaptığını, küçümsedim çabanı. Şevkini kırdım, moralini bozdum. Özür dilerim..
Küçük bir kısım yazısını aktardım sizlere. Aıp okunası not edilip anlatılası şeyler var içerisinde. İnşallah faydalanabiliriz.
Lütfen küçük harf oyunlarıyla nasıl mükemmel bir türkçe kullanılmış bakar mısınız? Ve kitap bu inca nüanslarla süslü bir demet gül gibi. Okumaktan lezzet alacağınız bitmesin diye dua edecek ama bir an önce sona ulaşmak için acele edeceksiniz.. Ve işte son Bitiyor..



