KUR'AN KURSU YIKILDI : Güncel Haberler

KUR'AN KURSU YIKILDI

Önemli Haberleri Tartıştığımız Alanımız

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah

• Reklam

KUR'AN KURSU YIKILDI

İleti Ertugrul » 04 Nis 2007, 22:50

Gazete ve televizyonlardan takip ediyoruz piyalepaşa kuran kursu eften püften saçma sapan gerekçelerle yıkıldı.şahsen çok üzüldüm onlarca arkadaşımın mezun olduğu misafir olarakta çorbasını içtiğimiz bu cennet bahçesinin yıkılmasına sebep olanları Allaha havale ediyorum.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân ÅŸükrüne,Bin dilim olsa yetiÅŸmez bir dilim nân ÅŸükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: KUR'AN KURSU YIKILDI

İleti Med_Cezir » 04 Nis 2007, 23:10

Hayırlısı Olsun İnşallah.
Hocam Müslüman bir ülkedeyiz ama malesef Kuran Kurslarına karşı bir hoşgörüsüzlükvar halkımızda bu duruma fazla duyarlı olmadıgı için budurumlara geldik. Rabbim sonumuzu Hayreylesin inşallah
Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez !

Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
Kullanıcı avatarı
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu

İleti gulyaprak » 05 Nis 2007, 09:35

evet cok garip cok üzücü bir olay.kelime bulamıyorum ya..cok muteessirim şuan.
Kullanıcı avatarı
gulyaprak

İleti hakandidinir » 13 Tem 2007, 15:03

DEĞERLİ KARDEŞLERİM ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR OLAY FAKAT DAHA DA ÜZÜNTÜ VERİCİ OLAN BİZLER İÇİMİZDEKİ MESCİDİ KAPATMIŞIZ KALBİMİZDEN KURAN_I KERİMİ ÇIKARTMIŞIZ VE İÇİMİZDEKİ KURAN KURSLARINI YERLE BİR ETMİŞİZ DÜŞÜNÜN BEŞ VAKİT NAMAZ KILANLAR GÜNDE KIRK DEFA OKUDUKLARI TEKRARLEDIKLARI FATİHAYI NEKADAR YAŞIYOR SORUYORUM GELİN TAŞI TOPACI ELİMİZLE YAPTIKLARIMIZI ÖNEMSEMEYİ BIRAKALIM ALLAHÜ TEALANIN KENDİ İMAL EDİP GÖĞSÜMÜZE KOYDUĞU KALBİ KORUYALIM

HEPİNİZİ RAHMANA EMANET EDERKEN TAŞTAN TAHTADAN DA OLSA İSLAMIN HİZMETİNE SUNULAN MESCİDLERE DERGAHLARA VE EĞİTİM YUVALARINA EL UZATANLARIDA GÜCÜ HERŞEYE YETEN RABBİME HAVALE EDİYORUM
,
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

İleti haktan_ » 13 Tem 2007, 23:55

çook üzücü :cry: bunlar yarın alemi ukbada ne cevap verecekler...karaca ahmet ne güzel demiş;Masuma dişini geçiren zalim'i uyarıyoruz!Zulüm ile abad olanın ahiri berbad olur..

YA RABBİ sen herşeyi görensin işitensin,herşeye kadirsin, yakarışım ve yalvarışım sanadır,bunu yapanları ıslah eyle eğer ıslah olmuyorlarsa KAHHAR ismi şerifinle kahru perişan eyle.amin.

SELAM VE DUA İLE..
Kullanıcı avatarı
haktan_
Özel Üye
Özel Üye