s.a abim senden siteden birisinin adresini isteyecem ama özel yerden tabiki bunun içinde sana nerden ulaşa bilirim vede senlen nasıl irtibat kura bilirim ban bi yardımcı olabilirmisin abim allah razı olsun bu benim için çok önemli hadi kurbanım inş ibi yardım
Lazhüseyin kardeşim sitede kimsenin adresi mevcut değildir.böyle bişey zaten yasak hatta email numarası bile gözükmez.oyüzden medcezir yardımcı olabilirmi bilmem.hem kimsenin izni olmadan adres verileceğini zannetmiyorum.
ya tamm ablam anlıyorum seni ama bu benim için çok önemli içimden gelen bir şeyi sunmak istemiştim hem okişiye bi kötülükte yapmayacamki sadece içimden gelen bir muhabbetlen bir güzellik yapmak istedim okadar hem beni az buçuk tanıyorsunuz ben ne size bi kötülügüm dokunmuş nede dokunur benden yana size asla kötülük gelmez sadece benden sizlere sevgi muhabbet dua gelir okadar anlaysınız gülferi ablam umaraım med cezir abi beni kırmak bana yardımcı olur bak bu işe oda çok sevincegine eminim mutlaka ama olmassa bu işim sonra üzülürüm ne delim hayırlısı inş
umutlu kardeşim işte dedigun dogrida ama işte anlayacagın ulaşmak içinde ya mesenesi yada bi özel yer olması lazım ama işte oda yasak olsugundan olmuyor kısaca ondan medcezir abim yardımcı olsa çok daha güzel oolur ve daha eyi olur ama benim için çok güzel olacakta tabiki ben becere bilsem beceremiyom işte
merhabalar ;
Sitemizdeki üye kişilerin adreslerini yanlızca site görevlilerimiz bilebilir ve görebilir. İstekte bulunan kişilere adres bilgileri sunulmaz. Sitemizin en önemli kurallarından birisi belkide budur. Buradaki olay iyi niyet yada kötü niyet şeklinde şekillendirilmesin lütfen....
yavv medcezir abim senlen özel görüşe bilcegim veya derdimi anlata bilcegim biyer varmi acaba bi yardımcı olurmusun kurbanım hemi allah razı olsun inş bak bu işim olursa eger sana çok dua ederim zahmet olacak ama
hakkını helal et kusura bakma eger yanlışım vede hatam varise düzelt inş ama yanlış bişey isteyip yaptıgımıda sanmıyom hakkını helal et inş