Sa.Yanlısı gören ve düzeltmek için elini uzatmayan insan, yanlısı yapan kadar suçludur.. Rabbim emegi gecen herkesten razı olsun .. İnşaALLAH yanlıslarımızı düzeltmemize, bilgilenmemize vesile olacaksınız.. Aranıza yeni katıldım inşaALLAH layık görülürüm.. Rabbi Rahime emanet olun..noyan yazdı:slm arkadaşlar bende yeni üye oldum,amacım islami bi arkadaş çevrem olması,tıpkı lise yıllarımdaki bi ortam arıyom.yalnız bu siteyi ve yazışmları fazla bilmiom.yardımcı olursanız sevinirim.aeo

sa. yanlıslık olmus bi arkadasın msj ile benim msj birlesmiş nasıl oldu anlamadım. noyan arkadastan özür diliyorum.aymila yazdı:Sa.Yanlısı gören ve düzeltmek için elini uzatmayan insan, yanlısı yapan kadar suçludur.. Rabbim emegi gecen herkesten razı olsun .. İnşaALLAH yanlıslarımızı düzeltmemize, bilgilenmemize vesile olacaksınız.. Aranıza yeni katıldım inşaALLAH layık görülürüm.. Rabbi Rahime emanet olun..noyan yazdı:slm arkadaşlar bende yeni üye oldum,amacım islami bi arkadaş çevrem olması,tıpkı lise yıllarımdaki bi ortam arıyom.yalnız bu siteyi ve yazışmları fazla bilmiom.yardımcı olursanız sevinirim.aeo

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir