Bir Ölü İle Sohbet : Dini Hikayeler

Bir Ölü İle Sohbet

Dini Hikayeler

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah, inci

• Reklam

Bir Ölü İle Sohbet

İleti Berzah » 01 May 2007, 13:09

Acılar acı değilmiş,ayrılıklar ayrılık!Toprağın altına girince anladım,elimden bir şey gelmiyor artık.Beğenilmek için giyindim,kuşandım!insan içinde gayrete geldim,yalnızken üşendim!

Bitişik mezardakinin kefeni yırtık o cenneti seyrediyor bense cehennemi.Herkes bana boyun eğerdi.Ayaklarım toprağı titretirdi.Yumuşak yataklar sardı beni hep,sıcak kucaklar.Göğsümde kertenkele var şimdi gözlerimde böcekler,Dört yanım duvar üst yanım örtük elimden birşey gelmiyor artık!...

Nerde makam sahibi var, onu tanırdım.
kendimi önemli biri sanırdım.bana her şeyi verenden herşeyi kıskanırdım! Burası öyle bir yerki,sıfatlar servetler bela oluyor!Münker-nekir kaşları çatık, geri dönmek istiyorum geri dönmek,Elimden birşey gelmiyor artık!..Vallahi benden şanslıdır,karadan su diye zıplayan balık,defterim soldan verildi,Elimden birşey gelmiyor artık!..Yılları onyılları su gibi harcadım,bilseydim ah!..saniyenin nabzını tutardım.
yoksulun ayağına kapanır,alimin eşiğinde yatardım.''Rabbin kim?'' dediler dilim dolaştı.duyulmadı,taş taş üstüne bırakmazdı dünyada,son pişmanlık,son hıçkırık!Elimden bir şey gelmiyor artık!...

Omuzları üzerimde getirenler mezarımın başında oturanlar gitti işte..Koynunda uyuduğumun muhabbeti,okşayarak büyüttüğümün hasreti bitti işte..

Orada ormanlarım,bahçelerim vardı,hani burada ağacım..Ey kapımdan eli boş dönenler,zebaniler bekliyor yüzleri asık.Duanıza şitdetle muhtacım,elimden birşey gelmiyor artık!...
Acılar acı değilmiş ayrılıklar ayrılık..
Son nefesten sonra anladım elimden birşey gelmiyor artık!...
Hasan Demir
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: Bir Ölü İle Sohbet

İleti TuAnA » 01 May 2007, 14:21

Acılar acı değilmiş ayrılıklar ayrılık..
Son nefesten sonra anladım elimden birşey gelmiyor artık!... ÇOK GÜZEL Bİ YAZI ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM.HAYATTAYKEN FARKINA VARIRIZ İNŞALLAH HERŞEYE ÇOK GEÇ KALMADAN
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

İleti hakandidinir » 24 May 2007, 21:45

kimi dost edindiğimiz önemli kime kucak açtığımız sonrasında kime kavuşacağımız kimin misafiri olacağız düşünmek lazım eğer şeytana ise misafirlik bizi cehennemden başka nerede ağırlayabilir ya yüceler yücesi rabbimizin misafiri isek ozaman bize gösterilecek ikram hürmet sizce nasıl olur yalnız bu misafirliğin yolu dünya her iki yere de gitmek bizim elimizde tabi önce rabbimizin yardım ve merhametiyle
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti isra » 25 May 2007, 08:34

Acılar acı değilmiş,ayrılıklar ayrılık!Toprağın altına girince anladım,elimden bir şey gelmiyor artık.Beğenilmek için giyindim,kuşandım!insan içinde gayrete geldim,yalnızken üşendim

allah razı olsun, hayırlı cumalar
Kullanıcı avatarı
isra
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

İleti nisa » 12 Haz 2007, 19:04

ELİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN
Kullanıcı avatarı
nisa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

İleti Med_Cezir » 12 Haz 2007, 19:41

İçleri titreten , bir nebze silkinmemizi saglayan çok güzel bir yazı kardeşim.
Allah razı olsun.
Rabbim cümlemizi secdiği kullarından eylesin inşallah.
Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez !

Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
Kullanıcı avatarı
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu