AĞLAYAN KALPLER İÇİN... : Dua Köşesi

AĞLAYAN KALPLER İÇİN...

Dualar Bölümümüz

Yetkili: Ertugrul, abu_hayat, Zulal, Berzah, ucharfbesnokta

• Reklam

AĞLAYAN KALPLER İÇİN...

İleti gulyaprak » 12 May 2007, 17:33

“Dua sığıyor sadece avuçlarıma…” diyor şair.Büsbütün ruhumun paramparça olduğunu, neredeyse tüm zerrelerimin kasvetle kucaklaştığını, iliklerime kadar dolduğunu hissettiğim anlardan bir andayım Rabbim!Günahla sırılsıklam kalbimde bir yer var; hiçbir beşerin dokunamadığı, eremediği, köreltemediği bir yer, nefsime rağmen!Oraya yazdım adını :

“LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDܒR –RESULLULLAH”
Kullanıcı avatarı
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu

Re: AĞLAYAN KALPLER İÇİN...

İleti yabangulu » 13 May 2007, 18:30

Kullanıcı avatarı
yabangulu
Özel Üye
Özel Üye

İleti salih » 13 May 2007, 18:35

DUA SIĞIYOR SADECE AVUCLARIMA..COK HOŞ BİR SÖZ HELE TEVHİD KELİMESİ ZATEN ONU ANLATMAYA KELİMELER YETERSİZ GELİR..RABBİM NURUNDAN FEYZİNDEN İLMİNDER AYIRMASIN..
Kullanıcı avatarı
salih
Özel Üye
Özel Üye

İleti ebva » 15 May 2007, 21:00

eline sağlıkk güseldi.

duayla kalın
Elif ERGÜN ERGÜN
Kullanıcı avatarı
ebva
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

İleti yesil » 31 May 2007, 13:03

bu guzel paylasım ıcın saol gulyaprak....O sevmeseydı bızı,dua etmemızı ıstemeseydı nolurdu halımız...gunahlarla kırlettıgım kalbım nasıl huzur bulurdu...nasıl yasardım....saol kardesım gercekten ıhtıyacım olan zamanda bu paylasımını okudum...ALLAH razı olsun.....dua ıle......ummetı muhammede....
Kullanıcı avatarı
yesil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İleti abu_hayat » 31 May 2007, 17:27

Ne güzel bir dua olmmuş.. Tamda ihtiyaca binaen derler ya aynen öyle olmuş birileri için... Ola ki bir sıkıntımız vardır.. Ola ki bazen üstümüze üstümüze gelmiş hayat, yaşam, kişiler, istekler... Tek sığınak tek dayanak Allah! Ondan başka kime sığınabiliriz ki ihtiyaçlarımızın karşılanması madden bittiği zaman, dünyalık eller yetmediği zaman?
Allah razı olsun ablacım.
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Re:

İleti yesil » 31 May 2007, 18:39

abu_hayat cok guzel yazmıssın...saolasın...düşüncelerime tercüman olmuşşun....inşaallah RABBim yardımcımız olur...eksıklıklerle dolu bız acız kullarını esirgesin zamanın kötülüklerinden......
Kullanıcı avatarı
yesil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

İleti hakandidinir » 27 Haz 2007, 17:56

DEĞERLİ KARDEŞİM DUAYA AÇILAN AVUÇLARINA DÜŞÜR İSMİMİ RABBİM SEN BENİ HER DUA EDİŞİNDE ONA HATIRLAT HATIRLAT Kİ BU ACİZ KULUNUN EDEMEDİĞİ BU GÜZELİM DUALARDA BENİMDE İSMİM ANILSIN SEN BENİ SANA NAZI GEÇENLERİN AKLINA DÜŞÜR DÜŞÜRKİ ONLARIN HÜRMETİNE GÜNAHLARIMDA AFFA BULANSIN

RABBİMİZ BİZLER ACİZANE SANA YAKARIRKEN DOSTLARIN İSMİ HEP GELİP DUDAKLARIMIZA TAKILSIN
MED CEZİR HALİNDEKİ MANEVİYEMİZ
GÜLLERDEN YAPRAKLARA
YEŞİLİNDEN SALİH ABU HAYATLARA
EBVADAN COÅžARAK
ERTUGRUL MİSALİ TÜM CİHANLARA
MUKADDES BİR SEDA OLUP GÖZDE OLAN TÜM KULLARINA ULAŞSIN AMİN....
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti gulyaprak » 27 Haz 2007, 18:02

ya hakan kardeşş negüzel ifade etmişssin.inan duamdasın tüm sevdiklerim kardeşlerim hemde bizat isimle..
RABBİMİZ BİZLER ACİZANE SANA YAKARIRKEN DOSTLARIN İSMİ HEP GELİP DUDAKLARIMIZA TAKILSIN
MED CEZİR HALİNDEKİ MANEVİYEMİZ
GÜLLERDEN YAPRAKLARA
YEŞİLİNDEN SALİH ABU HAYATLARA
EBVADAN COÅžARAK
ERTUGRUL MİSALİ TÜM CİHANLARA
MUKADDES BİR SEDA OLUP GÖZDE OLAN TÜM KULLARINA ULAŞSIN AMİN....
aminnnn
Testiyi doldurmak için çeÅŸmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
Kullanıcı avatarı
gulyaprak

Re:

İleti TuAnA » 27 Haz 2007, 18:23

AY BUNE GÜZEL BİR DUA HAKAN ABİ GÜL YAPRAK ABLA ÇOK SAĞOLUN ŞAŞIRDIM Bİ AN AMA ÇOK DA SEVİNDİM HEP BERABER DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE İNŞALLAH
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti gulyaprak » 27 Haz 2007, 18:27

Allah’ım, sana yönelmiş bu aciz, bu titrek yüreğime nazar ettiğini bilerek yalvarıyorum sana, yine senin nurlu ayetinle : “Sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece Allah’a arz ediyorum”

( Sure-i Yusuf 86 )

Halim’sin sen Allah’ım!Biliyorum ve bu güzel ismine sığınarak yalvarıyorum sana; Hz.Yakub’un gibi yalvaramasam da ben de sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece sana arz ediyorum.Ve bütün küçüklüğümle icabetini ümit ediyorum, buna layık olamasam da!

Ve Allah’ım, kimseyi sana şikayet etmiyorum; çünkü bunu yapabilecek kadar bile kul olamadım sana, çünkü ne olursa olsun ve her kim ne yaparsa yapsın, ona karşı yumuşak olmayı öğrendim Şefkat Peygamberim Hz.Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve sellem’den.Çünkü Efendim Aleyhisselatuvesselam’ın dediği gibi bir gölgelikteyim,evet bir ağaç gölgeliğindeyim.Biraz konaklayıp aslolan yere gideceğim.Yaşadıklarım, üzüntülerim, acılarım, hastalıklarım, çektiğim sıkıntılar sadece birer imtihan değil mi?Evet öyle Allah’ım.Hem canım Peygamberimde ki hal ne güzel bir haldir ki; bütün dünya, O’nun olsa bir arpa tanesi bulmuş kadar sevinmez, bütün dünya, bir anda elinden gitse bir arpa tanesi kaybetmiş kadar üzülmezdi.

Ey Allah’ın en sevgili Resulü!Ne güzel bir ahlak üzeresin.V ey sahabi efendilerimiz!Sizler ne kadar talihlilersiniz.

Nebiler Serveri Efendim, gül kokulu Peygamberim, Sultan’üs-Sekaleyn’im, Canım Ahmed’im (Sallahu Aleyhi ve Sellem )!Öyle ihtiyacım var ki sana, öyle özlüyorum ki seni, öyle muhtacım ki rehberliğine; ne namazım namaz, ne duam dua, ne kulluğum kulluk!Ne olur gel, gel de yetiş imdadıma.Gel de çıkar beni bu nefsine batmışlıktan, gel de kurtar beni bu kendini bilmezlikten.

Ve ey nefsim!Bil ki; eğer derdin dünya ise, o zaman bu dünyanın derdinden başını kaldıramaz bir hal alacaksın.Ama eğer derdin Rabb-i Rahim’inin rızasıysa, imanınsa, hak dinini paylaşmaksaAllah-u Teala Semi-ül Alimdir, hakkıyla işiten ve hakkıyla bilendir

Seherlerde eser bâd-ı tecelli

Uyan ey gözlerim vakt-i seherde

İnayet hah zidergâh-ı İlahî

Seherdir ehl-i zenbin tövbegâhı

Uyan ey kalbim vakt-i fecirde

Bikün tövbe, bicû gufran zidergâh-ı İlahî

“Seher vakti, haşir meydanını andırır.Her şey uyanmış gelmiş, tesbih ediyorlar.Ey nefsim, ne zamana kadar gaflet uykusu içinde böyle sersem kalacaksın?Ömrünün ikindi vakti gelmiş, kabre doğru sefer başlamıştır.Her canlıdan ayrılıyorsun.Ney gibi inlemek için niyaz ve namaza gayret et.De ki: Ya Rab!Pişmanım; mahcubum, utanıyorum.Sayısız günahlardan dolayı perişanım.Zelilim, gözlerim yaş doldu, hayatım kararsız.Garibim, kimsesizim, yalnızım, zayıfım, güçsüzüm, hastayım, acizim, hem ihtiyarım, hem iradesizim.Aman diliyorum…Af arıyorum…Yardım istiyorum Senin dergahından ey Allah’ım!”

AllahÂ’a emanet olun, Selametle...
Testiyi doldurmak için çeÅŸmeyi bulmak gerek. Hizmet nimettir, Rabbim (c.c.) hizmetlerinde muvaffak eylesin.!!
Kullanıcı avatarı
gulyaprak

Re:

İleti kamilbaydu » 27 Haz 2007, 21:05

HER BİR DUA İÇİN

AMİN
Kullanıcı avatarı
kamilbaydu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti hakandidinir » 28 Haz 2007, 08:29

EY ALEMLERİN SAHİBİ RABBİM
DÜNYANIN HER NERESİNDE EVLADINI KAYBETMİŞ BİR ANNE KALBİ VARSA O KALBİN HÜZNÜ HÜRMETİNE BİZİ AFFEYLE

HER NERDE HASRETİNLE YANAN KALP VARSA O KALBİN HÜRMETİNE BİZİ AFFEYLE

BİR KALP DUYARSAN GECE İNLEYEN ZİKRİNLE ASUDE SENİ DİNLEYEN SEVDANLA ÖLÜMLE BİLE ÖLMEYEN O KALBİN HÜRMETİNE BİZİ AFEYLE

RABBİM SEN BİZLERİ BİLEN GÖREN VE İŞİTENSİN SEN BİLİP GÖRÜP İŞİTTİKTEN SONRA İÇİNE DÜŞTÜĞÜMÜZ HİÇ BİR ŞEYDEN ÇEKİNMEYİZ VEKİLİMİZ SEN OLDUKTAN SONRA NEFSİMİZE ZORDA GELSEDE SIKINTIYA GAMA KEDERE OF ÇEKMEYİZ BİZ ANCAK AF DERİZ GEÇERİZ BİLİRİZKİ SAHİBİMİZ ZENGİNDİR YÜCEDİR BİZ AFFA LAYIK OLMASAKTA ONUN AFETMESİ KENDİ AZAMETİNDEN ZATININ ŞANINDANDIR

BİZLERİ AF EYLE RABBİM

AMİN.
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye