merhaba benim bir sorum olacaktı! : Soru-Cevap

merhaba benim bir sorum olacaktı!

Aklınıza Takılan Soruları Yazabileceğiniz Alanımız.

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah, ucharfbesnokta

• Reklam

merhaba benim bir sorum olacaktı!

İleti inanc » 21 May 2007, 11:09

Ben evlilik namına o kişinin benim için hayırlı olup olmadığına niyet ederek istihare namazını kılarak ve duasını ederek yattım.Yanlız rüyamda gördüklerimin hayırmı şermi olduğuna kendim karar veremediğim için bir bilene sormak istedim.Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Rüyamda kar yağmıştı ve yanımda küçük bir çocuk vardı onunla yürüyordum.Devamında gördüklerim biraz karışıktı tam olarak hatırlamıyorum.

Ertesi günü tekrar aynı niyetle rüyaya yattım.Bu defa ise anneannemi (anne annem yaşıyor) gördüm.üzerinde beyaz elbise vardı ama güya hastalığı yüzünde ona şifa niyetine dudağına kırmızı ruj sürülmüştü..Sonrasında ise anneannemin dudağında ki ruj gitmiş cildi pamuk gibi olmuştu.Bu arada rüyama göre anne annemin çok az bir ömrü kalmış.

SİZDEN RİCAM BİLGİNİZ DAHİLİNDE BU RÜYAYI ALLAH RIZASI İÇİN BANA YORUMLAMANIZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Kullanıcı avatarı
inanc
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Ertugrul » 21 May 2007, 11:35

Allahü a'lem(Allah en iyisini bilir)
MUhterem kardeÅŸim;
Rüyada görülen yeşil ve beyazın hayır,Kırmızı ve siyahın şer olduğu söylenir.Fakat bu çok ciddi bir karar olduğu için bunu sadece istihareye bağlamakta doğru değildir,çünkü ilham ilim sebeblerinden değildir.Çok hayır dua etmek gerekir,Allah gönlünüze göre versin..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân ÅŸükrüne,Bin dilim olsa yetiÅŸmez bir dilim nân ÅŸükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

İleti hakandidinir » 21 May 2007, 14:22

DEĞERLİ KARDEŞİM HADİM OLMAYARAK RÜYA İLE İLGİLİ ŞU HUSUSU BİLDİRMEK İSTERİM DEĞERLİ HOCALARIM VE BÜYÜKLERİMİN SOHBETLERİNDEN EDİNDİĞİM BİLGİLER IŞIĞINDA RÜYANIN ÖNEMLİ SONUÇLAR DOĞURAN ETKİLERİ VARDIR BU NEDENLE İLK ÖNCE SALİH BİR RÜYA OLMASINA SONRADA RÜYA TABİRİ İÇİN KENDİSİNE VE İLMİNE GÜVENİLECEK BİR BÜYÜĞE DANIŞILMASINDA YARAR VARDIR LAKİN GÖRÜLEN RÜYALAR İLİM SAHİBİ OLMAYAN BİR KİMSENİN NAZARINI CEZBEDERSE YAŞANTIYA KÖTÜ AKSEDEBİLİR RABBİM SİZLERİ VE SERVDİKLERİNİZİ HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti inanc » 21 May 2007, 14:35

Öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.Benim aklıma takılan aslında istihareye yattığın zaman rüyada beyaz görmek iyidir ama birde şu varki mevsimsiz kar yağdığını görmekte iyi değildir deniyor.Onun için çelişkide kaldım.Hayırmı şermi bu rüya anlayamadım.
Aklıma gelen şuan için gidip bir cami hocasına anlatmak.Etrafımda bu konuda bilgisi olan kişiler yok çünki
Rabbim cümlemiz için hayırlısını versin.
Kullanıcı avatarı
inanc
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hakandidinir » 21 May 2007, 17:26

İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLARLA KARŞILAŞIRSIN KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

İleti gulyaprak » 21 May 2007, 18:25

ahir zamanda ruyalara itibar olunmaz diye bir söz duymuştum sevgili kardeşim.şeytanimi rahmanimi önemli olan o rahmani olması icin 3 defa üst üste görmen lazım..ya zaten ruyalarda cıkmıyo anlattıkca hergün görüyorsun.yınede rabbim niyetini halis kılsın hakkında hayırlı olanı versin.
Kullanıcı avatarı
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu

Re:

İleti inanc » 22 May 2007, 08:59

arkadaşlar ben bu siteye üye oldum ama bu kadar ilgili olacağınızı hiç ummuyordum.ve bu beni ziyadesiyle mutlu etti.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Bu siteyi tüm arkadaşlarımada tavsiye ettim ve hotmailimdeki herkese gönderdim.
Kullanıcı avatarı
inanc
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

İleti gulyaprak » 22 May 2007, 15:15

nedemek kardeşim biz bir aileyiz.herbirimizin derdi kederi hepimizin derdi..unutmayalım ki bizler din kardeşiyiz.ondan dalayı kimsenin darda kalmasını istemeyiz.Selametle kal..
Kullanıcı avatarı
gulyaprak

İleti Ertugrul » 22 May 2007, 20:53

Muhterem kardeÅŸim;
bizler islami yaşamı yaşamaya ve yaymaya gayret ediyoruz.Allah bahtını açık etsin
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân ÅŸükrüne,Bin dilim olsa yetiÅŸmez bir dilim nân ÅŸükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu