Öyle bir dua ki... : Dua Köşesi

Öyle bir dua ki...

Dualar Bölümümüz

Yetkili: Ertugrul, abu_hayat, Zulal, Berzah, ucharfbesnokta

• Reklam

Öyle bir dua ki...

İleti Berzah » 24 May 2007, 20:53

'''hani dua edersin ya tam duaya başlıyacak iken bir düğüm gelir boğazına konuşamazsın yutkunursun ve gözünden damlar bir kaç damla yaş hani başlarsın duaya Allahım beni affet dersin dersin ama yüreğin yanar önceki yaptıklarına hani yaRabbi dersin yaRabbi seni çok seviyorum derken dilin tutulur o heyecenla hani bir şey istersin ya utanırsın bakamAzsın semaya

yaRabbi dersin Habibinden ayırma sonra Habibin senin için yaptıkları ve senin onun için yaptıkların gelir ya aklına işte takatın keselir göz yaşın sel olur işte o uçurumu anlarsın ya yüzün kızarır kızarsın ya kendine

Allahım dersin Allahım öyle bir deryaya daldırki dersin sonra yine ağlarsın En Sevgilinin hasretine ağlarsın

hani bir an düşünürsün ahireti ve gözününün önüne gelir mahşer anı işte Rasulullah(s.a.v)karşıda hemen yanına gitmek istersin
ama iki melek iki koluna yapışır ve senin yerin orası değil der ve ateşi gösterir sana işte o anı tasavvur edersin

SONRA İKİ ELİNİDE KALDIRIRSIN SEMAYA GÖZÜNÜN KENARLARINDAN DAMLALAR YERE DÜŞER O AN
YARABBİ DERSİN BÜTÜN KALBİNLE ŞU ANDA BÜTÜN KAİNAT DUYSUN BENİ DERSİN
SENİ VE HABİBİNİ ÇOK SEVİYORUM DERSİN VE YIĞILIRSIN TAKATIN KESİLİR VE ELHAMDÜLİLLAH DEYİP DUANI BİTİRSİN...'''
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: Öyle bir dua ki...

İleti TuAnA » 25 May 2007, 16:36

işte böyle bi duanın ardından ölümü tatma isterim sağol ablacım çok güzel bi paylaşım
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

İleti abu_hayat » 26 May 2007, 23:38

Çok güzel ve içten bir dua şekli. Zaten bu en güzel şekilde yaradılan ellerimizi semaya kaldırış nedeni bilinmiyorsa ne kadar içten olabilir ki dualarımız.. Eğer kalpte Allah ve RAsul sevgisi yoksa nasıl aksın gözden yaşlar damla damla..

Rabbim hakkıyla yaşayan kullarından olmak nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun.
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Re:

İleti yesil » 28 May 2007, 10:25

ALLAH razı olsun...güzel anlatmıssınız....hamdolsun bizi seviyor ki biz de onu seviyoruz....
Kullanıcı avatarı
yesil
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

İleti abdulaziz » 12 Ekm 2007, 15:02

abla allah razı olsun çok teşekkürler paylaşımın için
Kullanıcı avatarı
abdulaziz
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

İleti tomurcuk » 26 Ekm 2007, 16:05

[color=red]Canım kardeşim Allah razı olsun tüylerim diken diken odu.Uzun zamandır yaşlamayan gözlerim yaşla doldu ve bedenim, ruhum o anlatılmaz duyguyu tattı sayende..Dualarda buluşmak dileğyle..[color=darkred]'''SENİ VE HABİBİNİ ÇOK SEVİYORUM YA RABBİM....'''[/color][/color]
Seher
Kullanıcı avatarı
tomurcuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

İleti rayiha » 22 Mar 2008, 15:42

Dualarımızı gözyaşlarıyla süslememiz ne güzel şeydir. Duası kabul olunanlardan eylesin Rabbim bizi. Bizi ondan ve onun yolundan ayırmasın. Bu gzl paylaşımınız için allah razı olsun.. Selam ve dua ile..
Kullanıcı avatarı
rayiha
Yeni Üye
Yeni Üye

• Reklam

Dua Köşesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir