ABDEST KİME GÖRE NASIL BOZULUR? YA BİZE GÖRE? : Kıssadan Hisse

ABDEST KİME GÖRE NASIL BOZULUR? YA BİZE GÖRE?

Kıssadan Hisse'ler

Yetkili: abu_hayat, Zulal, Berzah, inci

• Reklam

ABDEST KİME GÖRE NASIL BOZULUR? YA BİZE GÖRE?

İleti hakandidinir » 26 May 2007, 11:42

ÜÇ MEDRESE TALEBESİ EĞİTİMLERİNİ TAMAM EDEREK HOCALERININ KENDİLERİNE VERDİĞİ GÖREVLE YOLA KOYULMUŞLAR BİR MÜDDET BERABERCE YOL ALAN HOCA EFENDİLER AKŞAM ÜSTÜNE DOĞRU SÜRÜSÜNÜN BAŞINDA BİR ÇOBANLA KARŞILAŞMIŞLAR BİR BİRİLERİNE BAKARAK ŞÖYLE KONUŞMUŞLAR
-ŞU GARİB ÇOBANA BİR SELAM VERELİMDE BİRAZ YARENLİK EDELİM BELKİ BİR İHTİYACI VARDIR
ÇOBANIN YANINA VARMIŞLAR RABBİMİZİN SELAMI ÜZERİNE OLSUN EY ÇOBAN NASILSIN
ÇOBAN CEVAP VERMİŞ HAMDOLSUN ERENLER RABBİM SİZLEREDE SELAM VE REHMET EYLESİN HELE OTURUN KARNIMIZI DOYURALIM RABBİM NE VERDİ ONUNLA NASİPLANELİM
YEMİŞLER İÇMİŞLER SÖYLEMİŞLER DİNLEMİŞLER SONRA İÇLERİNDEN BİRİ ÇOBANA DÖNMÜŞ HANİ NAMAZLA NİYAZLADA BİRAZ SÖZ OLSUN COBANADA BİRŞEYLER KALSIN İSTEMİŞ
_EY ÇOBAN ABDEST NASIL BOZULUR BİLİRMİSİN
-BİLİRİM ELBET
-NASILMIÅž DE BAKALIM
-BANA GÖREMİ SANA GÖREMİ
-NASIL SÖZ O ÇOBAN BU İŞİN BÖYLESİ OLURMU
-NİYE OLMASIN
-DE BAKALIM BİZE GÖRE OLSUN
ÇOBAN BAŞLAR ANLATMAYA KAYDINDAN ŞARTINDAN BİR EKSİKSİZ TAMAM EDER KONUYU HOCALAR ŞAŞARLAR BU İŞE ALİMDEN FAZLASI VARDIR ÇOBANIN
-PEKİ DERLER SANA GÖRESİ NASIL OLUYOR
-BANA GÖRESİ DER ÇOBAN ALLAHI BİR AN ANMAKTAN GARFİL OLDUĞUM ANDA BOZULUR ABDEST
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re: ABDEST KİME GÖRE NASIL BOZULUR? YA BİZE GÖRE?

İleti TuAnA » 26 May 2007, 15:43

inanmıyorum Allah bizlerede o çobandaki iman kuvvetliliğini Allah aşkıyla yanıp tutuşmayı nasip etsin
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

İleti Ertugrul » 26 May 2007, 16:03

Amin,tabiki çoban deyip geçmemek lazım.çobanlık peygamber mesleğidir peygamber efendimiz dahil birçok peygamber çobanlık yapmıştır.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân ÅŸükrüne,Bin dilim olsa yetiÅŸmez bir dilim nân ÅŸükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

İleti hakandidinir » 26 May 2007, 21:15

değerli kardeşlerim tabiki insanları sosyal sınıflarına göre değerlendiremeyiz bazen bir çoban insan olarak bir prof tan daha ğeçerliyken bazen bir gece bekçisi bir doktordan daha faydalıdır örnekler çoğala bilir bizde kabul gören mevla katında kimin ne ölçüde olduğudur
şimdi size bir soru siz hangi ölçüdesiniz bilmek istermisiniz bilebilmenin kolay bir yolu var bir düşünün bakalım.
ÅŸimdilik sizleri rahmana emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

İleti abu_hayat » 27 May 2007, 00:21

Bende tam yazını okurken yazmak istedklerimi sıralarken zihnimin bir köşesine en sonda yazdığını görünce gülümsedim.

Bende tam yazacaktım ki; Allah katında değerimizi, bizi ne kadar sevdiğini öğrenmek istersek eğer, bizim O nu ne kadar sevdiğimize, değer verdiğimize bakalım..

Aslında ne kadar kolay ve kimimiz hatta belki kendi nefsm için ne kadar acı..
Rabbim O na layık kullar olabilmemizi nasip etsin..

Bu arada elbette insanları statüsüyle değil Allah ın yaratıı insan olarak görmeli sevmeliyiz.. Yaradılanı severim Yaradandan ötürü..

Allah razı olsun
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

İleti hakandidinir » 28 May 2007, 14:01

DEĞERLİ KARDEŞİM RABBİM SENDEN RAZI VE HOŞNUD OLSUN İNŞALLAH RABBİMİZ KATINDA SEVGİLİ BİR KUL OLURSUN RAHMANA EMANET OLUNUZ.
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

İleti abu_hayat » 28 May 2007, 17:58

Allah razı olsun inşallah hepimiz için böyle olur.. Buna çok ihtiyacımız var
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

İleti hakandidinir » 29 May 2007, 15:36

DEĞERLİ KARDEŞİM HAMDOLSUNKİ İHTİYAÇ SAHİBİ OLDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ ASLINDA BUDA BÜYÜK DEVLET ANLAYABİLENE
RABBİME EMANET OLUNUZ
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

• Reklam

Kıssadan Hisse

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir