ALABALIK IZGARA

Deniz Ürünleri İle Yapılan Yemeklerin Tarifleri

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

ALABALIK IZGARA

Mesajgönderen TuAnA » 28 Eyl 2007, 09:00



Resim

Malzemeler

4 adet büyük alabalık
4 adet küçük domates
12 adet defne yaprağı
2 adet kırmızı soğan
Roka

Yemeğin Yapılışı

Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.
Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.
Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.
AFIYET OLSUN...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 1165
Kayıt: 06 Şub 2007, 00:00
Konum: SULTANAHMET

Reklam

Dön Deniz Ürünleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir