Pofuduk Hamur kızartması

Hamurişleri tarifleri

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Pofuduk Hamur kızartması

Mesajgönderen sera » 09 Eyl 2008, 13:05



İçindekiler
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 su bardağı un
1 silme çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
sıvı yağ

Hazırlanışı
1.Un, tuz ve karbonatı karıştırın.
2.Un havuzuna yumurta ve yoğurdu ilave edip, iyice yoğurun.
3.Hamuru üç parçaya bölüp 0,5 cm açıp, istediğiniz büyüklük ve şekillerde kesin.
4.Önceden kızdırılmış yağda kızartın. AFİYET OLSUNNNN :!: :!:
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 610
Kayıt: 04 Eyl 2008, 23:00
Konum: GÜRCİSTAN

Reklam

Dön Hamur İşleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir