**ARAP TAVASI**

Et İle Yapılan Yemeklerin Tarifleri

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

**ARAP TAVASI**

Mesajgönderen kardelencik » 02 Ağu 2009, 18:42



MALZEMELER
2 yemek kaşığı margarin
250 gr. kıyma
6 adet domates
2 adet kuru soğan
1 adet yeşil biber
15 diş sarmısak

HAZIRLANIŞI
Kıymayı ve margarini tencereye koyup karıştırın. Kıyma suyunu çekince zar şeklinde doğranmış soğanları ilave edin. Tuz, karabiber atıp kıymayı kavurun. Kavrulan kıymayı fırına dayanaklı bir cam kaba alın. Üzerine küp şeklinde doğranmış domatesleri ilave edin. Yeşil biberleri de halka şeklinde doğrayın. Sarmısakları ilave edin, hepsini elinizle karıştırıp, yayın. 175 derecelik fırında 25 dakika susuz pişirin.
Kullanıcı avatarı
kardelencik
Özel Üye
Özel Üye
 
Mesajlar: 171
Kayıt: 29 Tem 2009, 23:00

Reklam

Dön Et Yemekleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir