Sitemizde çeşitli etkinlikler yapalım diye düşünürken aklıma başlıktada belirttiğim gibi makale yarışması yapmak geldi.
İlk anda aklıma gelen hususlar ise. Aylık bir konu belirlenicek ve üyelerimiz bu konu ile ilgili yazılarını forumda açtığımız özel konuya yazıcaklar ve yazısını ileten yazarları temsil eden bir anket düzenliycez. Kullanıcılarımız tarafından verilen oylar neticesinde anket sonucunda birinci olan üyemiz. Ayın birincisi seçilicek.
Birinci Seçilene Tanınacak Haklar :
- Birinci seçilen yazı sitemizin ana sayfasındaki köşe yazıları kısmında yayınlanıcaktır.
- Forumda üye isminin altında bulunan forum rütbesinde (Örn: yeni üye vs yazan kısım) . Yarışma birincisi olduğunu belirten bir yazı yayınlanıcak.
- Hediye kitap vermeyi düşünüyoruz fakat askerde olduğumdan dolayı bu işlem dört ay sonra başlayabilir.
Konu hakkındaki sizin görüşleriniz bizler için çok önemli. Belirtirseniz seviniriz.
Saygılarımızla
İslamiyasam.Com Yönetimi
En son Med_Cezir tarafından 2010-06-23, 20:30:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
TuAnA
Tarih:
2008-02-28, 11:53:37
BENDE VARIM BAŞARILI OLUR MUYUM BİLMEM AMA UĞRAŞIRIM
_________________ Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
gulferi
Tarih:
2008-02-28, 13:04:25
YANİ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR KATILMAYA ÇALIŞIRIM BENDE..GÜZEL BİR FİKİR..
hakandidinir
Tarih:
2008-02-28, 14:10:57
HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM GÜZEL FİKİR...
SIRR
Tarih:
2008-02-28, 15:52:20
Güzel ve de zevkli olucak gibi.İyi düşünülmüş bende katılıyorum bu fikre.
_________________ Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Med_Cezir
Tarih:
2008-02-28, 17:18:07
Olumlu yorumlarınız beni mutlu etti.
Peki bu konuda değişik düşüncesi olan arkadaşlar var mı? Şunu yapsak daha güzel olur dediğiniz bir husus vs ...
KafKef
Tarih:
2008-08-09, 13:44:47
Abi şey yapabiliriz bak:Birisi bi cümle yazar biz ona bişeyler ekleyerek bi hikaye oluştururuz.Bi sitede görmüştüm.Onlar korku filmi çekiyo gibi yazmışlardı ama biz dini bi hikaye yazabiliriz.Bence..
Nasıl olur?
_________________ Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
berrak_
Tarih:
2008-08-09, 13:50:25
ÇOK GÜSSEL BŞ FİKİR MED CEZİR HEYECANLA BEKLİYORUM HAYIRLISI OLSUNN....
murad
Tarih:
2009-07-20, 20:41:58
BENCEDE ÇOK İYİ BİR FİKİR ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ELİMİZDEN GELEN NEYSE YAPARIZ KARDEŞİM.
Reklam Servisi
Tarih:
01/01/2007
Lütfen Forum Kurallarina Uyunuz
Lütfen Site Içerigine Aykiri Reklamlari Site Yönetimine Bildiriniz
Sonraki başlık Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız