Bu akşam aklıma yeni bir proje geldi. Sitemizin bir radyosu olsun ister misiniz ?
İçeriğimizde ilahiler , ezgiler , şiirler belki zaman zaman sohbetler olabilir.
Radyoya otomatik yayın yaptırıcam inşallah ve Müsait olduğumda canlı yayın yapabilirim tabi uygun görürseniz
Daha önce amatörce böyle bir tecrübem olmuştu. Belki dinleyenleriniz vardır.
Konu ile alakadar değerli görüşlerinizi yazarsanız mutlu olurum.
Saygılarımla
Ertugrul
Tarih:
2008-07-01, 21:28:53
acizhane kanaatim güzel olur çetin,istifade ederiz inşallah.elden birşey gelirse onuda yapmaya çalışırız inşallah..
_________________ Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Med_Cezir
Tarih:
2008-07-01, 21:31:09
Ayrıca radyoda canlı yayın yapmakta gönüllü olan arkadaşlarımız var ise benim ile irtibat kurabilirler.
Bir kaç arkadaşımız gönüllü olursa radyomuzda çok iyi yerlere gelir kanaatindeyim
ERZURUMLU
Tarih:
2008-07-01, 21:42:07
çok iyi olur
hadranur
Tarih:
2008-07-01, 23:57:22
çok güzel bir fikir bence.ayrıca şiir programımız ve dua gecemizde olabilir .şiir konusuna kendi şiirlerimle katkıda bulunmak isterim.
_________________ ONU bulsan neyi kaybedersin,ONU kaybetsen neyi bulursun!!!!
SIRR
Tarih:
2008-07-01, 23:58:46
Neden olmasın.İnşallah proje hayata geçer bizde elimizden geleni yaparız.
Biiznillah islamiyaşama Hep destek,Tam destek..
_________________ Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Med_Cezir
Tarih:
2008-07-02, 08:32:03
Şiir ve Dua programımızı Hakan Didinir yapabilir bence.
Ertuğrul hocamla ortak bir söyleşi programı düşünüyoruz. Hakan abide şiir ve dua içerikli yaparsa çok güzel olur.
islam_habercisi
Tarih:
2008-07-02, 09:00:23
cetin abi banada bi ğörev ver ya
_________________ ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
çok güzel düşünmüşsün med cezir kardeşim HAYIRLISIYLA OLUR İNŞAALLAH
YANLIZ ONDAN ÖNCE BENİM SENDEN BİR RİCAM VAR
SİTEYE BİR FON MÜZİĞİ KOYSAN DA SİTE AÇILIR AÇILMAZ ÇALSA OLMAZMI
_________________ DENDİMİ BİR YERİN ADINA TÜRK BELDESİ GÖZÜM ALBAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ
gulferi
Tarih:
2008-07-02, 10:20:58
Gerçekten çok güzel bir fikir süper olur.Şöyle ilahi güzel sohbetler olursa memnun oluruz.sıırın dediği gibi tam destek hep destek islamiyasama.ALLAHIN izniyle başarılı olacağına da eminim.aslında bende elimden geleni yapmak isterdim ama durumlar malum.ama yinede ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
_________________ Günde ölümü yedi defa hatırlayan cennetliktir. Hz.Muhammed (s.a.v
yesil1
Tarih:
2008-07-02, 12:05:37
cok güzel olur elimden gelen bişey varsa yapmak isterim selam ve dua ile
_________________ Yesil giyersin doga olursun, Mavi giyersin deniz olursun, Sari giyersin günes olursun, Parlak giyersin yildiz olursun, Unutma ki bir gun beyaz giyer, Rahmetlik olursun.
Med_Cezir
Tarih:
2008-07-02, 12:53:19
Fikri beğenmenize sevindim arkadaşlar. Desteğinizle güzel şeyler yaparız inşallah. Ben bugün çalışmalara başlıyım .
Belirttiğim gibi canlı yayın yapabilicek kendisine güvenen arkadaşlar varsa, bu konuda destek olabilirler.
islam_habercisi
Tarih:
2008-07-02, 13:32:22
daimaa arkanızdayız cetin abi
_________________ ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
inci
Tarih:
2008-07-02, 19:23:31
Çok güzel bir fikir!!!
Sitedeki yazılar zaten çok güzel, birde canlı yayında söyleşi olursa çok daha güzel olur.
Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden de, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Selam ve dua ile
_________________ Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
KafKef
Tarih:
2008-07-14, 11:35:34
Allah derim!!!
Berzah
Tarih:
2008-07-14, 16:22:23
ben de çok güzel olur derim
hayırlısı bakalım inşallah..bekliyoruz..
_________________ "En büyük hürriyet ; İslâm'a esir olmaktır."
Reklam Servisi
Tarih:
01/01/2007
Lütfen Forum Kurallarina Uyunuz
Lütfen Site Içerigine Aykiri Reklamlari Site Yönetimine Bildiriniz
Sonraki başlık Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız