SELAMUN ALEYKÜM abiler ablalar ben geldim ....
benden sonra abu hayat gelir inşALLAH hayırlı akşamlar
_________________ ALLAHTAN GELDİK ALLAHA GİDECEĞİZ....
inci
Tarih:
2010-02-28, 13:43:33
Aleyküm Selam kardelencik, hoşgeldin sefalar getirdin ama abu hayat ablamız burada yok ondan önce ben geleyim
Bu arada Med_Cezir kutluyorum seni, ne tevafuktur ki eski üye diyerek tüm üyelerimizi topluyorsun. Çağırmaya devam et bence
Sözü davetle bitireyim....
Benden sonra Faziletmend kardeşimiz gelirmi acaba? Pek uğrayamıyor sanırım son zamanlarda.(?)
_________________ Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Ertugrul
Tarih:
2010-03-03, 11:45:31
Kardelencik,ab-u hayat ve melek_75 çok teşekkür ederim çağırmışsınız.Sizler buyrun benden sonrada..
_________________ Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Med_Cezir
Tarih:
2010-03-03, 21:04:09
Ertuğrul abi ben geleyim şimdilik ...
Benden sonra gülferi gelir inşallah. Bu aralar sitede göremiyorduk kendisini, sitemizi açınca son konularda ismini görmek çok güzel bir moral oldu, çok şükür.
Bu arada aklıma birde lazhüseyin geldi, sitemizimi unuttu, yoksa askerlikten fırsatmı bulamıyor acaba.
Saygılarımla
akifli83
Tarih:
2010-03-03, 23:47:35
[quote="kardelencik"]SELAMUN ALEYKÜM abiler ablalar ben geldim ....
benden sonra abu hayat gelir inşALLAH hayırlı akşamlar [/quote]
hoş geldiniz sefalar getirdiniz
_________________ AHISKALI
melek_75
Tarih:
2010-03-04, 22:33:59
selamın aleyküm arkadaşlar ben geldim benden sonra üçharf beş nokta hocamız lütfedermi acaba yada gelmek isteyen gelsin
gulferi
Tarih:
2010-03-04, 22:58:47
Med cezir teşekkur ederim çağırdığın için, evet buaralara pek girmiyorum siteye.AMA herzaman takipçisiyim.Unutmuyoruz yani.Bende diyorumki gülyüzlüm veya zulal ablam gelsin belki duyarlarda sesimi gelirler.
_________________ Günde ölümü yedi defa hatırlayan cennetliktir. Hz.Muhammed (s.a.v
melek_75
Tarih:
2010-03-23, 23:39:35
gülferi kardeşim Gelen giden yok herhalde bende gelmedim
inci kardeşim gelir inşaALLAH diyelim
abu_hayat
Tarih:
2010-03-23, 23:52:29
Biraz gecikmeli geliyor bu aralar çağrılanlar.. Ben geldim.. Benden sonra umutnur gelsin!
kardelencik
Tarih:
2010-03-25, 11:43:24
SELAMUN ALEYKÜM unutuldummu bilmem ama ben geldim
benden sonra inci senanur ablam galir inşALLAH
HAYIRLI GÜNLER
_________________ ALLAHTAN GELDİK ALLAHA GİDECEĞİZ....
senanur65
Tarih:
2010-04-02, 10:31:00
ve aleyküm selam;canım çok tşk ederim,sen unutulurmusun hoşgeldin,bnden sonra inş melek_75 gelir...
_________________ “Hüda meru şaş dike, kaş neke. Kaş dike, fahş neke. Fahş dike, purş neke. Purş dike, perişan neke. Perişan dike, müşevveş sergerdan neke.”Bediüzzaman Said Nursi
melek_75
Tarih:
2010-04-26, 20:16:39
--------------------------------------------------------------------------------
ve aleyküm selam;canım çok tşk ederim,sen unutulurmusun hoşgeldin,bnden sonra inş melek_75 gelir..
.....................................................................................................................................................
Sonraki başlık Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız