HAYDARİ
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
HAYDARİ
Malzemeler :
2 su bardağı süzme yoğurt
1/2 demet dereotu
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı :
Yoğurdu bir kaba alıp (eğer normal yoğurt kullanacaksanız, yoğurdu havlu peçete üzerine koyup altına tel süzgeç ve onun da altına bir tabak koyarak buzdolabında suyunun süzülmesini sağlayın.) içine ince kıyılmış dereotunu, dövülmüş sarımsağı ve tuzu koyup karıştırıp servis tabağına koyun. Üzerine zeytinyağını gezdirip dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Afiyet bal şeker olsun.
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa