Bir Anda.....

Kıyamet Günü ve Ahiret Günü hakkında bilgilerin bulunduğu bölüm

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
sh3ym4
Özel Üye
Özel Üye

Bir Anda.....

Mesaj gönderen sh3ym4 »

Az önce babam için demlenen çayı mutfaktan odaya götürmeye uğraşırken elimi yaktım.Acıyı hissettiğim an cehennem geldi aklıma.Korktum... Ürperdim...Her yanımda o acının varlığını düşündüm...Ki elimin yanığı suyun buharındandı.Peki ya gerçek ateş....???
Bi anda düğümlendi boğazın Bilemiyorum.......
İçinizi karartmak istemezdim ama bir anda yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizin gibi birşeylerin farkında olan dostlarımla.Afedersiniz.
ALLAH'IM KORU BİZLERİ CEHENNEM AZABINDAN.BİZLERİ CEHENNEM NARINI GÖRMEDEN CENNET BAHÇELERİNE VARABİLEN KULLARINDAN EYLE....(Amin) :cry:
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re: Bir Anda.....

Mesaj gönderen inci »

Çok haklısınız, bu dünya da basit bir acı bile nasıl da çekilmez geliyor değil mi çoğu zaman? Oysa ki ahiretle kıyaslandığında bunlara acı diyebilrmiyiz acaba? Paylaşımın için sağol sh3ym4, tefekkür ettim biraz.

ALLAH'IM KORU BİZLERİ CEHENNEM AZABINDAN.BİZLERİ CEHENNEM NARINI GÖRMEDEN CENNET BAHÇELERİNE VARABİLEN KULLARINDAN EYLE....(Amin) Crying or Very sad
AMİİİN
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re: Bir Anda.....

Mesaj gönderen SIRR »

Bugünlerde havanın sıcaklığı hasebiyle bende düşünür oldum.Bu kadar bir sıcağa tahammül edemezken ....Rabbim Sen affet
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)

“Ahiret ve Kıyamet” sayfasına dön