seffa
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
seffa
arkadaslar bir iki ismin anlamini sormak istiyordum. bebek bekliyorum Allah yuzunu gormeyi kismet ederse kiz bebek 16 uzun yildan sonra Rabbimin hediyesi, $EFFA (s harfinin altinda nokta olaniyla yaziliyor klavyemde olmadigi icin tarif ediyorum mazur gorun) Digeride yine s nin noktalisiyla basliyor
$EHRA anlamlarini biliyorsaniz yazarsaniz cok sevinirim arastirdim ama bulamadim Allah her isinizde kolaylik versin...
$EHRA anlamlarini biliyorsaniz yazarsaniz cok sevinirim arastirdim ama bulamadim Allah her isinizde kolaylik versin...
Evvelâ bütün azalarıyla sonrada ahlakıyla kusursuz olmayı nasip etsin mevlâmız,Şeffa sonunda ''ayn'' harfi varsa eğer çok çok şefaat edici,eden manasında olur.Şehra ismini hiç duymadım,illada duyulmamış isim olsun takıntınız yoksa bu işin uzmanı olan kişilerce ebced hesabıyla başka isim vermeniz acizâne tavsiyemdir.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re:
ertugrul kardes biraz acarmisin nasil ve kimden yardim alabilirim ebced hesabi konusunda ve özelligi nedir? Arapca bilmiyorum dini bir ismiler kitabinda gordum $effa adini ancak anlamini yazmamislardi kadin sahabelerden bazilari diye basligin altinda idi ilgine tesekkur ediyorum yardimci olursan sevinirim. istiyorum ki evladim önce Allah´in sonra peygamberin(s.a.v) sonra kur´anin yolunda bi evlat olsun öyle olursa zaten anasina babasina dinine hayirli ve saygili olur insallah, isminide öyle serefli tasisin ve yasasin istiyorum. Allah senden razi olsun kardes
Re:
sagol kafkef, ertugrul kardes cevabini bekliyorum umarim okursun ve cevaplarsin biraz arastirdim ebced ile hesaplamayi ama kur´an bilgisi gerek tam olarak isimlerimizin arapca yazilisini cikaramadim cikardiklarimda ne kadar dogrudur Rabbim bilir
seninde dedigin gibi isi bilene danismak gerek ama nasil olacak onuda bilmiyorum senin bi bilgin varsa paylasirsan sevinirim zaman daraliyor
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin
Kusura bakmayın kendi telaşemle geç okudum msjı,siz isim seçerseniz ben yardımcı olmaya çalışayım ebced hesabı isimli eski bir kitab var elimde hiç gözatmadım nasıl hesaplanır onuda bilmiyorum ama misalleriyle anlatıyor çok zor olmasa gerek.yoksa tek tek isimleri hesap etmek zaten mümkün olmaz.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
destek@islamiyasam.com adresine mail atarsanız çetin bana ulaştırır isimleri