korkarak uyanan küçük kızım (lütfen yardım)

Sagliklı Bir Yaşam İçin Öneriler

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
kabus
Yeni Üye
Yeni Üye

korkarak uyanan küçük kızım (lütfen yardım)

Mesaj gönderen kabus »

:cry: öncelikle herkeze selamlar! 7yaşında küçük bir kızım var,yaklaşık bir haftadır her gece uykuya daldıktan bir saat içinde hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyor ve sakinleştirdikten sonra hep aynı şeyi söylüyor; kötü adamlar gördüğünü. fakat tekrar yatırıp uykuya dalınca sabaha kadar sorunsuz uyuyor ve ben bu duruma baba olarak çok üzülüyor ve endişeleniyorum,lütfen bana yardım edebilecek birileri varsa görüşlerini bekliyorum. teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

Allah yardımcınız olsun! Öncelikle bir kaç şey yazmak istiyorum kendi hayatımla ilgili. Ben bir uzman çocuk gelişimcisiyim. Benim bir yeğenim var ve 5 yaşında. Uykuya daldıktan bir süre sonra korkarak ve ağlayarak uyanıyordu ve uyuyamıyordu. İzlediği yada gördüğü bir şeyden etkilendiğini düşündük. ona Allahın sıfatlarını uzun zamandır anlatıyorduk.

Bu kez ona Allahın koruyucu olduğunu ve herşeyi bilip gözettiği için onu her zaman koruyacağını söyledik. Yatmadan önce her zaman dua eder. Yanına en sevdiği bir bebeği verdik ona sarılarak ve Allaha inanarak uyudu. Bu durumdan kurtulduk. Şimdi pek vktm yok ama daha sonra ayrıntılı yazıcam inş. Allah yardımcınz olsun.
Kullanıcı avatarı
kabus
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen kabus »

abu_hayat yazdı:Allah yardımcınız olsun! Öncelikle bir kaç şey yazmak istiyorum kendi hayatımla ilgili. Ben bir uzman çocuk gelişimcisiyim. Benim bir yeğenim var ve 5 yaşında. Uykuya daldıktan bir süre sonra korkarak ve ağlayarak uyanıyordu ve uyuyamıyordu. İzlediği yada gördüğü bir şeyden etkilendiğini düşündük. ona Allahın sıfatlarını uzun zamandır anlatıyorduk.
Bu kez ona Allahın koruyucu olduğunu ve herşeyi bilip gözettiği için onu her zaman koruyacağını söyledik. Yatmadan önce her zaman dua eder. Yanına en sevdiği bir bebeği verdik ona sarılarak ve Allaha inanarak uyudu. Bu durumdan kurtulduk. Şimdi pek vktm yok ama daha sonra ayrıntılı yazıcam inş. Allah yardımcınz olsun.

kusuruma bakmayın netle ilgili bir sorun yüzünden birtürlü siteye giriş yapamadım ve bu sebepten dolayı yanıtınıza cevap veremedim.bu arada ilginizede çok teşekkür ederim.belirtmek isterim ki geceleri yatırırken kızımla birlikte dua ediyor ve yüce rabbimizin koruyuculu olsun meleklerinin koruyuculuğu olsun hep bahsediyorum ki ancak yanında yatıp bir süre sonra kalkınca rahat uyuyor.sanırım sizinde bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan çocuk kaçırma olayları sebebi ile biz biraz fazla yabancıların yanına gitmemesi konusunda telkinde bulunduk sanırım,bunun payı olduğunu düşünüyorum.ama nasıl bu durumu aşacağız bilmiyorum.ileri zamanlar içinde zarar görmesini istemiyorum bu korkuları yüzünden.tekrar çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Yatmadan önce 1 Fatiha 3 ihlası şerif okuyup sevgili peygamberimizin ve islam büyüklerimizin ruhuna hediye etmekte fayda vardır.Acizhane tavsiyem; Şeytan ve avanelerinden uzak durmak için sağımız solumuz önümüz arkamız üstümüz ve altımız olmak üzere altıyöne ayetül kürsi okuyup 7.yön olarakta içimize çektikten sonra duamızı okuruz.(Mümkünse ayetül kürsiler 7'şer adet okunmalı)
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
kabus
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen kabus »

sayın ertuğrul hocam teşekkür ederim ilginize,yalnız ben her gece dua ettirdiğim gibi kızıma birde onun için ben ediyorum (ayetül kürsi). yalnız birşey sormak istiyorum; bir arkadaşa bahsettim bu durumu ve arkadaş bana muska yaptırayım dedi (ücret kesinlikle yok,bu muska hayır için yapılacak dedi). şimdi siz ne dersiniz kızımı götürüp muska yaptırayım mı? şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. saygılar...
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Estağfirullah bir fayda oluyorsa ne mutlu.Kur'an-ı Kerîm baştan sona şifa kaynağıdır,Muska meselesi hakkında ise fikrim yok ebeveyn olarak tercih sizindir. Saygı bizden..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com

“Sağlık ve Yaşam” sayfasına dön