ilahî bir selam ile...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
ilahî bir selam ile...
Büyüklerin en büyüğü, sevgililerin üstün sevgilisi, gizliliklerin kaldırıcısı, örnek olmadan her şeyi keşif ve icad eden, her şekle benzemekten ezeli ve ebedi değişimden uzak ve münezzeh olan. Güzel söz ve sıfatlarla anılan, ezelden beri varlığı sabit ve belirli olan, kendi hikmet güç ve kudretiyle yükseklikleri var edip aşağı, süfli alemleri yayıp genişleten, hicap nurları arkasında varlığını gizleyen ve örten, varlığı, samadaniyyeti, bir tek olan azametli ALLAH celle celalühu'ın adıyla selamlıyorum.
selamün aleyküm
ALLAH celle celalühu'ın rahmeti bereketi selamı üzerinize olsun
islamiyasam.com sakinleri kardeşlerim, aranıza yeni katıldım. Sizlerin önemli ve güzel paylaşımlarınızdan, islamdaki kardeşlik hukuku çerçevesinde yararlanacağımı ümit ediyorum.
Bu güzel siteyi kuran ve yaşatan sizlerden ALLAH azze ve celle razı olsun.
selam ve dua ile...
selamün aleyküm
ALLAH celle celalühu'ın rahmeti bereketi selamı üzerinize olsun
islamiyasam.com sakinleri kardeşlerim, aranıza yeni katıldım. Sizlerin önemli ve güzel paylaşımlarınızdan, islamdaki kardeşlik hukuku çerçevesinde yararlanacağımı ümit ediyorum.
Bu güzel siteyi kuran ve yaşatan sizlerden ALLAH azze ve celle razı olsun.
selam ve dua ile...
Re: ilahî bir selam ile...
VEALEYKUMSELAM KARDEŞİM HOSGELMİŞSİN ARAMIZA DAİMİ OLMAN TEMENNISYLE SELAM VE DUA İLE....
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Aleykum Selam değerli kardeşim,
Aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Saygılarımla
Aramıza hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re: ilahî bir selam ile...
hoşbuldum..Allah azze ve celle razı olsun..inşallah kardeşimsera yazdı:VEALEYKUMSELAM KARDEŞİM HOSGELMİŞSİN ARAMIZA DAİMİ OLMAN TEMENNISYLE SELAM VE DUA İLE....
Allah razı olsun daimen ebeden..sizlerinde ramazan-ı şerifleri hayrolsun..inşallah diyelimabu_hayat yazdı:Ve aleyküm selaaamm.. İSlamiyasam ailesi içinde olunurda hoşbulunmaz mı?hayırlı, güzel paylaşımlarda buluşmak duasıyla diyelim. Ramazanın mübarek olsun bizlerede dua et inşallah...

selam ve dua ile...