Çocuklara HADİS Kitabı

Çocuk ve Gençler İçin Kitapların Yer Aldığı Forum

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Çocuklara HADİS Kitabı

Mesaj gönderen abu_hayat »

Resim

“İşte size gül kokulu bir kitap daha! Sizlere böyle bir kitabı hazırlayabildiğimiz için, Uğurböceği Yayınları olarak kalbimiz sevinçle dolu. Kitabımız öyle çok kalın bir kitap değil. Ama içi öyle kıymetli şeylerle dolu ki, okudukça bize hak verecek ve “Bu kitap benim için tam bir hazine imiş!” diyeceksiniz” diye sesleniyor Emine Aydın’ın Çocuklar için Hadis Kitabı‘nın önsözü çocuklara.

Üç bölümden oluşan kitabın içeriğinde ne olduğu ise şu şekilde ifade ediliyor:

“Birinci bölümde Sevgili Peygamberimizin (asm.) birbirinden kıymetli hadislerinden yani sözlerinden sizin için seçtiklerimiz var. Şimdilik koca koca cilt cilt hadis kitaplarını alıp okuyamazsınız diye, biz sizin için bütün o kitapları taradık ve hemencecik anlayabileceklerinizi bu kitapta topladık. Hadisleri çok daha rahat anlayıp öğrenebilmeniz ve hatta ezberleyebilmeniz için anlamlarını asla değiştirmeyecek küçük sadeleştirmeler yaptık. Her biri, bir koca sandık hazine kıymetindeki bu sözler inşaallah okur okumaz o yorulmamış zihninize yazılıverir ve siz hayatınız boyunca bu peygamber sözlerini unutmazsınız.

İkinci bölüm ise Peygamber Efendimizin (asm.) özellikleri ve güzelliklerinden bir demet. Bu bölümde Sevgili Peygamberimizin (asm.) hem dış görünüşüne dair, hem de onun güzel ahlâkına dair özellikleri ve güzellikleri yer alıyor.Bu bölümü okurken, Peygamberimizi (asm.) çok daha iyi tanıyacaksınız. Tertemiz kalpleriniz, onun sevgisiyle parıldayacak.

Kitabımızın üçüncü bölümünü ise, Peygamber Efendimizin (asm.) günlük hayatında yaptığı dualara ayırdık. Bütün bunlardan sonra Sevgi İçigen ablamız, Uğurböceği’nin pek çok kitabında olduğu gibi bu kitap için de, çok sevimli resimler çizdi”
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...
Kullanıcı avatarı
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen Berzah »

Heyy kimler varmış burda :P
Seni gördüğüme çok sevindim canım ya..İyisindir inşallah..

Tavsiye ettiğin kitabı çok beğendim..Yeğenim için almayı düşünüyorum :?
Teşekkürler..
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

Bende seni gördüğüme sevindim Berzah. Hatta siteye girdiğimde yorum yazmış olduğunu görünce çok çok çook mutlu oldum biliyor musun? Kitap köşesi açıldı ordan yeğenin ve çevrendeki çocuklar için uygun kitapları seçip bakabilirsin.. Allaha emanet ol..
Bir MeLeK Olmak Değil Derdim Asla! Ben ŞeYTaN Olmak İstemiyorum...

“Çocuk ve Gençler İçin Kitaplar” sayfasına dön